OVER ROB DE JONG

arts Musculoskeletale (Orthomanuele) Geneeskunde

Rob de Jong is geboren op 4-2-1952 te Leeuwarden. Na de Analistenopleiding gevolgd te hebben ben ik zeven jaar werkzaam geweest als medisch analist en daarna geneeskunde gaan studeren aan de Rijksuniversiteit te Groningen .

In 1990 heb ik mijn artsexamen afgelegd en ben ik enige jaren op de afdeling orthopaedische chirurgie in het Medisch Spectrum Twente werkzaam geweest.
Hier heb ik ervaring opgedaan om o.a. ook vanuit een orthopaedische visie naar de klachten te kijken. In die periode heb ik tevens de opleiding Orthomanuele geneeskunde gevolgd en ben in 1993 een praktijk Orthomanuele Geneeskunde gestart.

Sinds 1995 is de praktijk gevestigd in De Wijk. Ik werk veel samen met de disciplines orthopaedie, neurologie en pijnteams.

Lid N.V.A.M.G.
Registerlid R.A.M.G.
BIG registratie: 69030107501

AGB-code praktijk: 84052876

AGB-code persoon: 84021609

logo_def_NVAMG_CMYK
Print